Zintegrowane wydarzenie targowe Polagra odbędzie się 28 września- -1 października w Poznaniu. W tym roku dawne targi hotelarskie Hotel Invest weszły w skład Polagra, jako rozwinięcie: horeca. Bo tegoroczne wydarzenie to targi Polagra Food/Horeca/Foodtech.
Po 13 latach targi Polagra Food, Polagra Tech oraz Polagra Gastro i Invest Hotel trafiły pod jeden wspólny szyld marki: Polagra – Food, Horeca, Foodtech. Marka Polagra oparta będzie na trzech salonach tematycznych: – strefie Food – która dla branży spożywczej ma być zwiastunem trendów konsumenckich, kompleksowym przeglądem ofert oraz promocją polskiej gospodarki; – strefie Horeca – będącej miejscem prezentacji innowacyjnych rozwiązań mających usprawnić pracę profesjonalnych kuchni, zwiększyć zakres usług oferowanych przez lokale gastronomiczno-noclegowe, a także zapewnić bezpieczeństwo i komfort pobytu gościom restauracji i obiektów noclegowych; – strefie Foodtech – gdzie można będzie zobaczyć działanie całych linii produkcyjnych. Sercem ekspozycji dla sektora Horeca będzie strefa kulinarna, w której odbywa się najbardziej prestiżowy konkurs w polskiej gastronomii – Kulinarny Puchar Polski. W tej strefie odbywają się także szkolenia na temat zmian w obszarze trendów kulinarnych, technologii, rozwiązań marketingowych oraz warsztaty. Jakie standardy wdrożono, aby zabezpieczyć czterodniową imprezę, poza tym, że wszystkie powierzchnie będą wielokrotnie w ciągu dnia dezynfekowane przez serwis sprzątający oraz obowiązywać będą maseczki, a także dezynfekcja dłoni przy wejściu i wyjściu? * Działający w czasie wydarzeń na terenie targów punkt medyczny pracował będzie we wzmocnionym składzie. Zespół medyczny będzie w stałym kontakcie z powiatowym sanepidem i właściwym szpitalem. * Organizatorzy deklarują zapewnienie 4 m kw. powierzchni na jednego uczestnika. W związku z tym mogą wystąpić czasowe ograniczenia wejścia na teren wydarzenia podyktowane maksymalną liczbą osób, jaka może przebywać na jednym obszarze. * Sprzedaż biletów na wydarzenia prowadzona jest wyłącznie w formie online. •
Po 13 latach targi Polagra Food, Polagra Tech oraz Polagra Gastro i Invest Hotel trafiły pod jeden wspólny szyld marki: Polagra – Food, Horeca, Foodtech. Marka Polagra oparta będzie na trzech salonach tematycznych: – strefie Food – która dla branży spożywczej ma być zwiastunem trendów konsumenckich, kompleksowym przeglądem ofert oraz promocją polskiej gospodarki; – strefie Horeca – będącej miejscem prezentacji innowacyjnych rozwiązań mających usprawnić pracę profesjonalnych kuchni, zwiększyć zakres usług oferowanych przez lokale gastronomiczno-noclegowe, a także zapewnić bezpieczeństwo i komfort pobytu gościom restauracji i obiektów noclegowych; – strefie Foodtech – gdzie można będzie zobaczyć działanie całych linii produkcyjnych. Sercem ekspozycji dla sektora Horeca będzie strefa kulinarna, w której odbywa się najbardziej prestiżowy konkurs w polskiej gastronomii – Kulinarny Puchar Polski. W tej strefie odbywają się także szkolenia na temat zmian w obszarze trendów kulinarnych, technologii, rozwiązań marketingowych oraz warsztaty. Jakie standardy wdrożono, aby zabezpieczyć czterodniową imprezę, poza tym, że wszystkie powierzchnie będą wielokrotnie w ciągu dnia dezynfekowane przez serwis sprzątający oraz obowiązywać będą maseczki, a także dezynfekcja dłoni przy wejściu i wyjściu? * Działający w czasie wydarzeń na terenie targów punkt medyczny pracował będzie we wzmocnionym składzie. Zespół medyczny będzie w stałym kontakcie z powiatowym sanepidem i właściwym szpitalem. * Organizatorzy deklarują zapewnienie 4 m kw. powierzchni na jednego uczestnika. W związku z tym mogą wystąpić czasowe ograniczenia wejścia na teren wydarzenia podyktowane maksymalną liczbą osób, jaka może przebywać na jednym obszarze. * Sprzedaż biletów na wydarzenia prowadzona jest wyłącznie w formie online. •
Dodaj komentarz