Wokół smaku na targach Polagra

Od 30 września do 3 października na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich odbyło się największe, cieszące się najdłuższą tradycją targową wydarzenie biznesowe w Europie Środkowo-Wschodniej dla branży spożywczej, opakowaniowej i HoReCa. Blok grupy targów Polagra, odbywające się w tym samym czasie targi Taropak oraz rozpoczęte dwa dni wcześniej Smaki Regionów odwiedziło ponad 50 tys. zwiedzających. Na targach swoją ofertę zaprezentowało blisko 800 wystawców z 30 krajów Blok targów obejmował Międzynarodowe Targi: Gastronomii i Wyposażenia Hoteli Polagra Gastro / Invest Hotel, Produktów Spożywczych Polagra Food, oraz Technologii Spożywczych Polagra Tech. W tym samym czasie odbywały się także Międzynarodowe Targi Techniki Pakowania i Etykietowania Taropak. Wystawa zajęła cały teren Międzynarodowych Targów Poznańskich. – W Poznaniu gościliśmy w tym czasie m.in. Jana Krzysztofa Ardanowskiego, ministra rolnictwa i rozwoju wsi, a także prezesów i szefów wszystkich liczących się w tym sektorze gospodarki stowarzyszeń oraz instytucji. Program wydarzeń obfitował w wiele konferencji, spotkań, szkoleń, prestiżowych konkursów i gal, m.in. Kulinarny Puchar Polski, Poznaj Dobrą Żywność, Złoty Medal, Master Class Show, Hotel Marketing Conference – podsumowuje Dariusz Wawrzyniak, dyrektor grupy produktów Międzynarodowe Targi Poznańskie. Polagra Gastro / Invest Hotel Targi Polagra Gastro / Invest Hotel to wydarzenie skierowane do szerokiego grona restauratorów, kucharzy i hotelarzy. Zainteresowaniem zwiedzających cieszyły się w szczególności stoiska firm, których produkty zostały nagrodzone Złotym Medalem MTP. Uwagę gości targowych przyciągały aplikacje do zarządzania zamówieniami online oraz urządzenie przygotowujące jajecznicę, owsianki i z [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *