W hotelu 5-gwiazdkowym nie ma miejsca na półśrodki

Autor: Piotr Stachowiak, szef kuchni Sofitel Wroclaw Old Town
Jako restauracja w hotelu marki Sofitel, w której nowoczesny francuski styl życia przenika się z lokalną kulturą, poprzez kuchnię wyrażamy to wyjątkowe połączenie. Śniadania serwowane w formie bufetu są u nas prawdziwą celebracją, do której zapraszamy zarówno gości hotelowych, jak i mieszkańców Wrocławia. Zaczynając od podstaw, proponujemy szeroką ofertę produktów przygotowywanych na miejscu – sami pieczemy aromatyczne mięsa, wypiekamy codziennie drożdżówki, ciasta czy rogaliki, dzięki którym unosi się smakowity zapach, zaostrzający apetyt. Nie brakuje również francuskich przysmaków, jak croissanty, ciastka z bu [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *