Autor: Wiesław Bober, szef kuchni restauracji Wzorcownia
w hotelu Fabryka Wełny
Śniadanie hotelowe znacząco wpływa na zadowolenie gości z pobytu, budując o poranku dobrą atmosferę na cały dzień. Dlatego oferta naszego hotelu jest szeroka – zawiera podstawowe produkty będące klasyką porannego posiłku, a także rozbudowana jest o dodatkowe elementy.
Istotnym aspektem jest dbałość o nienaganny wygląd serwowanych dań i stałe ich uzupełnianie. Śniadanie w formie bufetu zawiera produkty mleczne – sery żółte, białe (twaróg czysty i z dodatkami typu szczypiorek, rzodkiewka), kozie; dżemy, miody (z regionalnej wytwórni) i syrop klonowy; wędliny od lokalnego dostawcy, a także wyroby wędliniarskie i garmażeryjne (pasztety, galantyny i galarety mięsne), wytwarzane w hotelowej kuch [...]
Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Dodaj komentarz