Menu ze 150 świeżych produktów

Autor: Andrzej Bryk, szef kuchni w Renaissance Warsaw Airport Hotel
Śniadanie w Renaissance Warsaw Airport Hotel to najdłużej serwowane śniadanie w Warszawie – codziennie zaczyna się już o 5 rano i trwa do godz. 11. W urządzonej w duchu modern vintage restauracji Challenge ’32 menu śniadaniowe składa się z ok. 150 świeżych produktów. Dzięki temu na gości hotelu czekają najbardziej wyszukane propozycje, zaczynając od wytrawnych przekąsek, przez gotowe ciepłe poranne dania, kończąc na słodkościach wyrabianych na miejscu przez hotelowych cukierników. Nad przygotowaniem śniadania załoga hotelu pracuje już od godz. 3.30. Na przekraczających próg restauracji gości czeka orzeźwiające smoot [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *