Autor: Maciej Grelowski
Autor jest hotelarzem.
W latach 1992-2004
był prezesem
zarządu spółki ORBIS SA
Miało być naukowo i prawie poważnie. Moim zamiarem było zaprezentowanie zagadnienia określanego w literaturze jako „zarządzanie jakością”, i to w turystyce, a w szczególności w hotelarstwie. Będzie jednak niepoważniei o czymś zupełnie innym.
Wkolorowych tygodnikach niezwykłą popularnością cieszą się felietony środowiskowe. Są to przeważnie relacje z tzw. „eventów”, czyli zdarzeń towarzysko-biznesowych. Myślę, że i „Hotelarz” nie powinien opierać się tej modzie. Na wstępie jednak muszę zaj [...]
W latach 1992-2004
był prezesem
zarządu spółki ORBIS SA
Miało być naukowo i prawie poważnie. Moim zamiarem było zaprezentowanie zagadnienia określanego w literaturze jako „zarządzanie jakością”, i to w turystyce, a w szczególności w hotelarstwie. Będzie jednak niepoważniei o czymś zupełnie innym.
Wkolorowych tygodnikach niezwykłą popularnością cieszą się felietony środowiskowe. Są to przeważnie relacje z tzw. „eventów”, czyli zdarzeń towarzysko-biznesowych. Myślę, że i „Hotelarz” nie powinien opierać się tej modzie. Na wstępie jednak muszę zaj [...]
Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Dodaj komentarz