Marzena Celej została nowym dyrektorem generalnym hotelu DoubleTree by Hilton, zastępując Mariusza Ładnego, który przeszedł do Golden Tulip Residence Międzyzdroje. Zastępcą Marzeny Celej został Michał Forysiak z DoubleTree w Łodzi. Jest też nowy dyrektor gastronomii. Marzena Celej karierę w hotelarstwie rozpoczęła w 2003 r. w sieci Dorint.
Pierwsze kroki stawiała w gastronomii, a po pół roku awansowała do działu sprzedaży. Brała udział w rebrandingu hotelu Dorint na Sofitel Old Town Wrocław. W 2011 r. przeszła do 5-gwiazdkowego Platinum Palace Wrocław na stanowisko sales managera, a po pół roku została dyrektorem generalnym tego hotelu. W 2016 r. przez kilka miesięcy była dyrektorem Zamku Kliczków, a we wrześniu tego samego roku trafiła do DoubleTree by Hilton w Warszawie na stanowisko dyrektora ds. rozwoju biznesu. Michał Forysiak karierę rozpoczął w 2001 r. przy otwarciu hotelu Dorint we Wrocławiu jako nocny audytor. W ciągu 12 lat pracy we wrocławskim hotelu doszedł do stanowiska revenue & rooms division managera (już w Sofitel Old Town). W 2013 r. brał udział w otwarciu pierwszego w Polsce hotelu marki DoubleTree by Hilton Łódź jako rooms & revenue director. W 2016 r. zdobył tytuł Hotelarza Roku w kategorii Revenue Manager Roku. Dyrektorem gastronomii DoubleTree by Hilton Warszawa został Krzysztof Kalinowski, dotychczasowy manager bankietów, zastępując Jacka Florczuka, który objął stanowisko dyrektora generalnego Hamptona by Hilton Gdańsk Oliwa.
Pierwsze kroki stawiała w gastronomii, a po pół roku awansowała do działu sprzedaży. Brała udział w rebrandingu hotelu Dorint na Sofitel Old Town Wrocław. W 2011 r. przeszła do 5-gwiazdkowego Platinum Palace Wrocław na stanowisko sales managera, a po pół roku została dyrektorem generalnym tego hotelu. W 2016 r. przez kilka miesięcy była dyrektorem Zamku Kliczków, a we wrześniu tego samego roku trafiła do DoubleTree by Hilton w Warszawie na stanowisko dyrektora ds. rozwoju biznesu. Michał Forysiak karierę rozpoczął w 2001 r. przy otwarciu hotelu Dorint we Wrocławiu jako nocny audytor. W ciągu 12 lat pracy we wrocławskim hotelu doszedł do stanowiska revenue & rooms division managera (już w Sofitel Old Town). W 2013 r. brał udział w otwarciu pierwszego w Polsce hotelu marki DoubleTree by Hilton Łódź jako rooms & revenue director. W 2016 r. zdobył tytuł Hotelarza Roku w kategorii Revenue Manager Roku. Dyrektorem gastronomii DoubleTree by Hilton Warszawa został Krzysztof Kalinowski, dotychczasowy manager bankietów, zastępując Jacka Florczuka, który objął stanowisko dyrektora generalnego Hamptona by Hilton Gdańsk Oliwa.
Dodaj komentarz