Nowości na targach EuroGastro i WorldHotel

i WorldHotel Tegoroczna edycja targów EuroGastro i WorldHotel odbędzie się 27-29 marca, tak jak w ub.r. w Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie. To jedno z największych w Polsce wydarzeń dla branży HoReCa przyciąga corocznie tysiące profesjonalistów.

Wystawcy zaprezentują szeroką gamę ofert związanych z wyposażeniem i aranżacją wnętrz, produktami i półproduktami dla gastronomii oraz specjalistycznymi systemami informatycznymi. Przedstawiciele branży hotelarskiej i gastronomicznej będą mieli okazję zapoznać się z najnowszymi trendami rynkowymi oraz wziąć udział w różnorodnych szkoleniach. W programie tegorocznej edycji targów po raz pierwszy znajdą się m.in. konkursy Debic Pastry Cup, Smart Cuisine – Fundacji Klubu Szefów Kuchni, Barmatic Cup – Stowarzyszenia Polskich Barmanów oraz pokazy szefów kuchni i cukierni organizowane przez Pawła Mieszałę. Zainaugurowany zostanie program Profesjonalny Menedżer Restauracji. Dwudniowy program edukacyjny opracowany przez Kongres Szefów Kuchni wspólnie z MT Targi Polska, stanowi odpowiedź na potrzebę fachowego przygotowania menedżerów do prowadzenia biznesu gastronomicznego. Tradycyjnie podczas targów odbędą się: International CHEF Culinary Cup pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, konkurs Roberta Sowy Kulinarny Talent 2019, Festiwal Kuchni Greckiej Teo Vafidisa i Olimpiada Kawy organizowana przez Apro Trade/ Akademia Kawy. Targom towarzyszyć będzie konferencja „Pieczywo w gastronomii – problem czy szansa?”. Odbędą się również szkolenia „Brak motywacji, rotacja, za niska sprzedaż? Wiemy, jak temu zaradzić – zarządzanie zespołem w nowoczesnej gastronomii” oraz „Nowoczesna restauracja, która zarabia – proste i skuteczne rozwiązania zwiększające obroty i zyski”, które zorganizuje V4B – Vision For Business. IGHP zajmie się problematyką hotelarską.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *