Jacek Florczuk, ostatnio dyrektor gastronomii w Doubletree by Hilton Warszawa, został dyrektorem generalnym hotelu Hampton by Hilton Gdańsk Oliwa. Zastąpił Magdalenę Suligę, która została dyrektorem powstającego hotelu Holiday Inn na Wyspie Spichrzów, więcej o tym pisaliśmy TU
Jacek Florczuk z branżą hotelarską związany jest od 1992 r., gdy zaczął pracę w dziale gastronomii hotelu Jan III Sobieski w Warszawie. Po 13 latach przeszedł do hotelu Courtyard by Marriott w Warszawie obejmując tam stanowisko dyrektora gastronomii. W 2015 r. został dyrektorem gastronomii w DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre w warszawskim Wawrze. Pod koniec ub.r. objął zarządzanie Hamptonem by Hilton w Gdańsku Oliwie.
Gratulacje Jacku
kolega z pierwszej Twojej kelnerskiej brygady w Sobieskim eh stare fajne czasy