23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro połączone z 12. edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel odbędą się 27-29 marca 2019 r. w centrum Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie. Dotychczas odbywały się w Centrum Targowo- -Kongresowym w Warszawie przy ul. Marsa.
Centrum targowe Ptak Warsaw Expo położone jest przy trasie S8, w niewielkiej odległości od A2 i S7. Zapewnia 15 tys. miejsc parkingowych, wszyscy chętni będą mogli też skorzystać ze specjalnych autobusów targowych, które połączą centrum Warszawy z obiektem targowym. 20 tys. m kw. powierzchni wystawienniczej ma pozwolić na jeszcze lepszą prezentację ofert wystawców. W trakcie targów planowane są specjalne eventy skierowane do managerów restauracji i szefów kuchni, a także szkolenia i warsztaty dla hotelarzy i projektantów. Pojawią się nowe imprezy towarzyszące, a wśród nich konkurs i pokazy cukiernicze, powrócą tradycyjne konkursy, organizowane przez znanych szefów kuchni, jak „Chef CulinaryCup” pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, „Kulinarny Talent” – autorski konkurs Roberta Sowy czy Festiwal Kuchni Greckiej Teo Vafidisa. W zmienionej i odświeżonej formule odbędzie się „Olimpiada Kawy” organizowana przez Apro Trade/Akademię Kawy oraz MT Targi Polska. Nie zabraknie konkursów dla wystawców na Najlepszy Produkt Targów „Najwyższa Jakość EuroGastro” i na Najlepszy Produkt dla Hotelu „The Best of WorldHotel”. Targi EuroGastro oraz WorldHotel to imprezy prezentujące bogatą ofertę usług i produktów dla branży HoReCa, uznawane za jedne największych i najważniejszych wydarzeń branżowych w Polsce. Edycja 2018 zgromadziła ok. 300 wystawców z 20 krajów i przyciągnęła blisko 20 tys. zwiedzających.
Centrum targowe Ptak Warsaw Expo położone jest przy trasie S8, w niewielkiej odległości od A2 i S7. Zapewnia 15 tys. miejsc parkingowych, wszyscy chętni będą mogli też skorzystać ze specjalnych autobusów targowych, które połączą centrum Warszawy z obiektem targowym. 20 tys. m kw. powierzchni wystawienniczej ma pozwolić na jeszcze lepszą prezentację ofert wystawców. W trakcie targów planowane są specjalne eventy skierowane do managerów restauracji i szefów kuchni, a także szkolenia i warsztaty dla hotelarzy i projektantów. Pojawią się nowe imprezy towarzyszące, a wśród nich konkurs i pokazy cukiernicze, powrócą tradycyjne konkursy, organizowane przez znanych szefów kuchni, jak „Chef CulinaryCup” pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, „Kulinarny Talent” – autorski konkurs Roberta Sowy czy Festiwal Kuchni Greckiej Teo Vafidisa. W zmienionej i odświeżonej formule odbędzie się „Olimpiada Kawy” organizowana przez Apro Trade/Akademię Kawy oraz MT Targi Polska. Nie zabraknie konkursów dla wystawców na Najlepszy Produkt Targów „Najwyższa Jakość EuroGastro” i na Najlepszy Produkt dla Hotelu „The Best of WorldHotel”. Targi EuroGastro oraz WorldHotel to imprezy prezentujące bogatą ofertę usług i produktów dla branży HoReCa, uznawane za jedne największych i najważniejszych wydarzeń branżowych w Polsce. Edycja 2018 zgromadziła ok. 300 wystawców z 20 krajów i przyciągnęła blisko 20 tys. zwiedzających.
Dodaj komentarz