Pobierz w wersji elektronicznej publikację przygotowana przez redakcje czasopism „Hotelarz” i „Restauracja” w której
piszemy m.in. o otwarciach największych hoteli planowanych na najbliższe
lata,
prognozach dotyczących rynku, planach inwestycyjnych
sieci hotelarskich, a także trendach w gastronomii.
Wewnątrz na 100 stronach m.in. o stanie posiadania i planach inwestycyjnych 30 największych sieci i operatorów na rynku, trendach i kierunkach rozwoju branży HoReCa, a także wzorze na sukces w gastronomii i prawidłach mądrego inwestowania.
W drugiej części publikujemy KATALOG DOSTAWCÓW, czyli dane teleadresowe do wybranych, specjalizujących się w branży HoReCa biur architektonicznych, projektowych, producentów i dostawców mebli hotelowych, mebli konferencyjnych, wyposażenia łazienek, łóżek, materacy, pościeli, tekstyliów, wykładzin, dywanów, środków czystości, firm zajmujących się praniem, galanterią hotelową, odzieżą, systemami telewizyjnymi, rozwiązaniami informatycznymi, telewizorami, telewizją, zamkami i systemami kontroli dostępu, oświetleniem, wyposażeniem SPA, basenami, sauami, wyposażeniem fitness i SPA. W części gastronomicznej przedstawiamy wybrane firmy zajmujące się wyposażeniem zaplecza kuchennego, sali, wypożyczaniem sprzętu, produkcją i sprzedażą noży, sztućców tekstyliów restauracyjnych, ogródków, opakowań i naczyń jednorazowych, a także produktów spożywczych.
Wszyscy prenumeratorzy „Hotelarza” i „Restauracji” tę wyjątkową publikację w wygodnej wersji papierowej otrzymali w ramach posiadanej prenumeraty.
Jeśli nie posiadasz jeszcze prenumeraty, czas ją zamówić:
To już 15. edycja tego najważniejszego na rynku i oczekiwanego przez branżę raportu branżowego czytanego przez właścicieli i menadżerów hoteli i restauracji, analityków bankowych, deweloperów, inwestorów instytucjonalnych i indywidualnych oraz architektów.
Dodaj komentarz