Aneta Klepacka-Kołbuk została dyrektorem generalnym MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel w Ożarowie Mazowieckim oraz Mazurkas Catering 360°. Zastąpiła Marka Przeorskiego, który pełnił tę funkcję przez miesiąc.
Aneta Klepacka-Kołbuk z branżą MICE związana od 23 lat. Doświadczenie zawodowe zdobywała m.in. w warszawskim hotelu Jan III Sobieski. Przez 12 lat kierowała pracą działu gastronomii w firmie Batata, mieszczącej się w hotelu Gromada Airport. W 2014 roku dołączyła do zespołu MCC Mazurkas, rozpoczynając pracę w dziale konferencji i bankietów, a po dwóch latach została jego kierownikiem. Obecnie jako dyrektor generalny MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel**** oraz Mazurkas Catering 360° tworzyć będzie strategię firmy i nadzorować jej realizację, a także uczestniczyć w wyznaczaniu ogólnego kierunku polityki sprzedażowej Grupy Mazurkas.
MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel to 4-gwiazdkowy obiekt konferencyjno-hotelowy oferujący zintegrowane usługi klientom indywidualnym, grupom turystycznym oraz grupom biznesowym. Hotel Mazurkas istnieje od 2001 roku, posiada 158 pokoi. Centrum konferencyjne dysponuje 35 salami konferencyjnymi o łącznej powierzchni 3,5 tys. m kw. z największą salą na 1000 osób. MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel jest członkiem Polish Prestige Hotels.
Mazurkas Catering 360° od 2001 roku obsługuje najbardziej spektakularne wydarzenia w Polsce. W 2016 roku największą realizacją cateringową była wyłączna obsługa Szczytu NATO na PGE Narodowym, z udziałem najważniejszych osobistości ze świata polityki. W 2017 roku firma zapewniła obsługę cateringową podczas najważniejszych uroczystości w ramach 41. sesji Komitetu Światowego Dziedzictwa UNESCO, odbywającej się w Krakowie.
Rzeczowa, konkretna, fachowa, bardzo kompetentna babeczka