Wojciech Fronczak objął stanowisko dyrektora generalnego hotelu Hilton Garden Inn w Rzeszowie ze 101 pokojami. Zastąpił Marzenę Kijak, która przeszła na stanowisko dyrektora w Hampton by Hilton Old Town w Gdańsku. Karierę zawodową rozpoczynał w warszawskim hotelu Orbis Vera od stanowiska kucharza.
Na początku lat 90. pracował w hotelu Bristol, a w latach 1996-2007 w Sheratonie Warszawa, gdzie doszedł do stanowiska dyrektora gastronomii (F&B). Przez następne pięć lat związany był z warszawskim hotelem Bristol jako szef gastronomii i zastępca dyrektora generalnego. Potem pracował jako dyrektor F&B w polskiej sieci DeSilva, DoubleTree by Hilton Warszawa i Airport Hotel Okęcie, a ostatnio prowadził własną działalność doradczą.
Na początku lat 90. pracował w hotelu Bristol, a w latach 1996-2007 w Sheratonie Warszawa, gdzie doszedł do stanowiska dyrektora gastronomii (F&B). Przez następne pięć lat związany był z warszawskim hotelem Bristol jako szef gastronomii i zastępca dyrektora generalnego. Potem pracował jako dyrektor F&B w polskiej sieci DeSilva, DoubleTree by Hilton Warszawa i Airport Hotel Okęcie, a ostatnio prowadził własną działalność doradczą.
Dodaj komentarz