Paweł Twerjanowicz

Szef kuchni w czterogwiazdkowym Hotelu SPA Dom Zdrojowy w Jastarni większą część swojego zawodowego życia spędził pracując w restauracjach za granicą – w Austrii, krajach byłej Jugosławii, Grecji oraz we Włoszech. Doświadczenia w pracy w krajach basenu Morza Śródziemnego wpłynęły na jego kulinarne preferencje i upodobania. W Domu Zdrojowym staramy się odchodzić od standardów kuchni hotelowej, bogatego zdobienia potraw na talerzach – mówi. Kuchnia śródziemnomorska promuje składniki naturalne – dużo cytryny, świeżych z [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




5 odpowiedzi na “Paweł Twerjanowicz”

  1. nie lech poznan pisze:

    a tak naprawde to z tewrianowicza to prawdziwy analfabeta kulinarny

    • Jacek pisze:

      i tak właśnie zachowują się ludzie złośliwi i bez własnej wartości
      ps. Twerjanowicz pisze się przez j a nie i…i kto tu jest analfabetą?

  2. Michał pisze:

    bzudy, Pan Paweł to naprawdę świetny kucharz

  3. Antrykot pisze:

    jakiś frustrat zwolniony z pracy pluje żółcią. A Paweł to naprawdę fachowiec.

  4. oczko pisze:

    analfabeta z nie lechem poznan ty nawet nie potrafisz przepisac dobrego nazwiska a co do Pawła to spoko jest koles pracowałem z nim to wiem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *