Radek Fischbach, który do ub.r. był dyrektorem gastronomii w hotelu Arłamów, objął takie samo stanowisko w kompleksie Nosalowy Dwór w Zakopanem, składającym się z czterech hoteli. Wcześniej pracował m.in. w 5-gwiazdkowym hotelu Dwór Oliwski, brał udział w pre-openingu hoteli Bristol Tradition & Luxury w Rzeszowie i Herbarium Hotel & SPA w Chomiąży Szlacheckiej, a w latach 2014-2016 zarządzał gastronomią w hotelu Arłamów. Jest laureatem konkursu na Hotelarza Roku 2015 w kategorii Hotelarz do 35. roku życia. Od tego roku jest też członkiem zespołu ekspertów gastronomii w Radzie ds. Kompetencji dla Sektora Turystyki przy Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości.
Drogi Hotelarzu, wkradł się błąd artykuł ten zawiera miejsca pracy w których ja pracowałam a nie Radek. Połączyliście kariery zawodowe dwóch rożnych osób.
Dzień dobry,
istotnie dział IT przy wstawianiu artykułu na stronę zamienił jego treść. Pomyłka została już poprawiona.
Dziękujemy za zwrócenie uwagi.