Radek Fischbach dyrektorem F&B w Nosalowym Dworze

Radek Fischbach, który do ub.r. był dyrektorem gastronomii w hotelu Arłamów, objął takie samo stanowisko w kompleksie Nosalowy Dwór w Za­­ko­­panem, składającym się z czterech hoteli. Wcześniej pracował m.in. w 5-gwiazdkowym hotelu Dwór Oliwski, brał udział w pre-openingu hoteli Bristol Tradition & Luxury w Rzeszowie i Her­ba­rium Hotel & SPA w Chomiąży Szlacheckiej, a  w latach 2014-2016 zarządzał gastronomią w hotelu Arłamów. Jest laureatem konkursu na Hotelarza Roku 2015 w kategorii Hotelarz do 35. roku życia. Od tego roku jest też członkiem zespołu ekspertów gastronomii w Radzie ds. Kompetencji dla Sektora Turystyki  przy Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości.



2 odpowiedzi na “Radek Fischbach dyrektorem F&B w Nosalowym Dworze”

  1. Agnieszka Dąbrowska pisze:

    Drogi Hotelarzu, wkradł się błąd artykuł ten zawiera miejsca pracy w których ja pracowałam a nie Radek. Połączyliście kariery zawodowe dwóch rożnych osób.

    • pws pisze:

      Dzień dobry,
      istotnie dział IT przy wstawianiu artykułu na stronę zamienił jego treść. Pomyłka została już poprawiona.
      Dziękujemy za zwrócenie uwagi.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *