Prognozy dotyczące rynku, plany inwestycyjne sieci hotelarskich, największe otwarcia planowane na najbliższe lata, a także trendy w gastronomii.
O tym wszystkim przeczytasz w
Raporcie z rynku HoReCa 2017
To już 14. edycja
tego najważniejszego na rynku i oczekiwanego przez branżę raportu branżowego czytanego przez właścicieli i menadżerów hoteli i restauracji, analityków bankowych, deweloperów, inwestorów instytucjonalnych i indywidualnych oraz architektów.
100 stron fachowej wiedzy
Przygotowany przez redakcje „Hotelarza” i „Restauracji”, czołowych pism branży, Raport z Rynku HoReCa 2017 to merytoryczna publikacja opracowana we współpracy z ekspertami z największych firm doradczych.
|
W drugiej części publikacji znajdziesz KATALOG DOSTAWCÓW, czyli dane teleadresowe do specjalizujących się w branży HoReCa biur architektonicznych, projektowych, producentów i dostawców mebli hotelowych, mebli konferencyjnych, wyposażenia łazienek, łóżek, materacy, pościeli, tekstyliów, wykładzin, dywanów, środków czystości i firm zajmujących się praniem.
Wszyscy prenumeratorzy „Hotelarza” i „Restauracji” tę wyjątkową publikację w wygodnej wersji papierowej otrzymują w ramach posiadanej prenumeraty.
Jeśli nie posiadacie jeszcze prenumeraty, czas ją zamówić:
|
Dodaj komentarz