O gastronomii hotelowej w Akademii Hotelarza

W czwartek 25 maja odbyło się ósme w tym roku i przedostatnie przed wakacyjną przerwą spotkanie hotelarzy w ramach Akademii Hotelarza. Tym razem tematem spotkania było „Efektywne zarządzanie hotelową restauracją”. Podczas szkolenia prowadzonego przez Andrzeja Przeniosło, jednego z najlepszych w Polsce specjalistów z zakresu gastronomii hotelowej, omówiono tematy związane z menu engineeringiem, procedurami operacyjnymi, kontrolą kosztów i metodami maksymalizacji zysku. Uczestnicy poznali także sprawdzone metody negocjacji z dostawcami, szkolenia i premiowania pracowników, a także skutecznej sprzedaży usług gastronomicznych. Szkolenie w ankietach poszkoleniowych zostało bardzo wysoko ocenione przez uczestników, którzy docenili jego narzędziowy i praktyczny charakter.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *