Marta Janas została nowym dyrektorem gastronomii 4-gwiazdkowego hotelu Arłamów.
Ostatnio pracowała na stanowisku F&B managera w 5-gwiazdkowym resorcie Hideaway Beach na Malediwach. Z gastronomią związana jest od 14 lat, doświadczenie zdobywała w warszawskich hotelach Marriott, InterContinental i Polonia Palace. Następnie przeniosła się do Dubaju, by pracować dla sieci Sofitel. Po powrocie do Polski objęła stanowisko F&B managera w hotelu Monopol we Wrocławiu, a następnie w hotelu Czarny Potok Resort & Spa w Krynicy-Zdrój.
Ostatnio pracowała na stanowisku F&B managera w 5-gwiazdkowym resorcie Hideaway Beach na Malediwach. Z gastronomią związana jest od 14 lat, doświadczenie zdobywała w warszawskich hotelach Marriott, InterContinental i Polonia Palace. Następnie przeniosła się do Dubaju, by pracować dla sieci Sofitel. Po powrocie do Polski objęła stanowisko F&B managera w hotelu Monopol we Wrocławiu, a następnie w hotelu Czarny Potok Resort & Spa w Krynicy-Zdrój.
Dodaj komentarz