Courtyard by Marriot Warsaw Airport ma nowego szefa kuchni. Został nim Piotr Lasecki, który przez ostatnie cztery lata był szefem kuchni w pobliskim Novotelu Airport, a wcześniej przez 20 lat związany był z Novotelem Warszawa Centrum.
Współtworzył m.in. nowy koncept gastronomiczny w hotelach Novotel – Novo2, który obecnie jest wprowadzany również poza Polską. W Courtyard by Marriot odpowiada za organizację i koordynację wszystkich pracowników kuchni i stewardingu. Jest autorem menu restauracji, menu grillowego, śniadań, imprez organizowanych w hotelu i poza nim. I, jak zapewnia, każdorazowo przygotowując menu bierze pod uwagę nowe trendy i techniki kulinarne, wraz z przygotowaniem szczegółowych receptur i kalkulacji cenowej. W planach ma organizację w Courtayard dni kuchni francuskiej, warsztatów z blogerami kulinarnymi czy przygotowanie sezonowych przepisów dla gości i mediów. Courtyard by Marriott Warszawa posiada 236 pokoi, 15 sal konferencyjnych oraz restaurację Brasserie.
Współtworzył m.in. nowy koncept gastronomiczny w hotelach Novotel – Novo2, który obecnie jest wprowadzany również poza Polską. W Courtyard by Marriot odpowiada za organizację i koordynację wszystkich pracowników kuchni i stewardingu. Jest autorem menu restauracji, menu grillowego, śniadań, imprez organizowanych w hotelu i poza nim. I, jak zapewnia, każdorazowo przygotowując menu bierze pod uwagę nowe trendy i techniki kulinarne, wraz z przygotowaniem szczegółowych receptur i kalkulacji cenowej. W planach ma organizację w Courtayard dni kuchni francuskiej, warsztatów z blogerami kulinarnymi czy przygotowanie sezonowych przepisów dla gości i mediów. Courtyard by Marriott Warszawa posiada 236 pokoi, 15 sal konferencyjnych oraz restaurację Brasserie.
Dodaj komentarz