Stanowisko szefa kuchni hotelu Sheraton w Poznaniu objął Michał Konwerski, wcześniej m.in. szef kuchni w hotelu Arłamów oraz na Stadionie Narodowym w Warszawie. W swojej nowej roli będzie odpowiedzialny za tworzenie menu i zarządzanie kuchnią hotelowych restauracji i barów oraz kreowanie oferty działu bankietów i cateringu.
Michał Konwerski w branży gastronomicznej pracuje od 13 lat. Karierę zaczynał w warszawskim Hiltonie, gdzie pracował w latach 2008–12. We wrześniu 2012 roku został zastępcą szefa kuchni, a od 2014 roku szefem kuchni Sodexo na Stadionie Narodowym. Miał tam okazję gotować dla najważniejszych osób w państwie, ich międzynarodowych gości oraz licznych gwiazd muzyki i sportu. W 2015 roku został szefem kuchni hotelu Arłamów. 5-gwiazdkowy Sheraton Poznań Hotel posiada 180 pokoi i apartamentów, zaplecze konferencyjnobankietowe z sześcioma salami oraz restaurację Fusion, pub SomePlace Else i Qube Vodka Bar & Cafe.
Michał Konwerski w branży gastronomicznej pracuje od 13 lat. Karierę zaczynał w warszawskim Hiltonie, gdzie pracował w latach 2008–12. We wrześniu 2012 roku został zastępcą szefa kuchni, a od 2014 roku szefem kuchni Sodexo na Stadionie Narodowym. Miał tam okazję gotować dla najważniejszych osób w państwie, ich międzynarodowych gości oraz licznych gwiazd muzyki i sportu. W 2015 roku został szefem kuchni hotelu Arłamów. 5-gwiazdkowy Sheraton Poznań Hotel posiada 180 pokoi i apartamentów, zaplecze konferencyjnobankietowe z sześcioma salami oraz restaurację Fusion, pub SomePlace Else i Qube Vodka Bar & Cafe.
Dodaj komentarz