Podstawowy zestaw czystości

Autor: Lech Szelemet, Polor
Materiały, które są zastosowane we wnętrzach hoteli wymagają użycia profesjonalnych środków chemicznych, urządzeń czyszczących połączonych z właściwym procesem utrzymania czystości. Stosowanie środków chemicznych wymaga od personelu szerokiej wiedzy, ponieważ każdy środek ma inne przeznaczenie oraz różny odczyn pH. Błąd, w tym wypadku może spowodować nieodwracalne skutki. Hotele potrzebują środków skutecznych w usuwaniu brudu, o jak największej wydajności, przyjemnym zapachu, a przede wszystkim w atrakcyjnej cenie. Dlatego hotelarze korzystają z uznanych marek (producentów), którzy w swojej ofercie mają tzw. linię hotelową. Są to koncentraty o wysokim stężeniu i preparaty gotowe do użycia. Stosunkowo od niedawna producenci oferują środki linii eco, które posiadają certyfikaty ochrony środowiska naturalnego i ulegają szybkiej biodegradacji. J [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *