Nowym szefem kuchni w DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warszawa został Zbigniew Łęgowski. Zastąpił Andrzeja Bryka, który objął kuchnię w otwieranym niedługo rosyjskim DoubleTree by Hilton Tyumen.
Zbigniew Łęgowski to wielokrotnie nagradzany kucharz z ponad 20-letnim doświadczeniem. Pracował m.in. jako szef kuchni w restauracji Tiffany’s w Warszawie, w Hotelu Luxor w Lublinie, gdzie uczestniczył w otwarciu obiektu, i w 5-gwiazdkowym hotelu Marina Golf Club w Sile pod Olsztynem. Z warszawskim DoubleTree by Hilton związany jest od otwarcia hotelu w 2014 roku, pełniąc stanowisko zastępcy szefa kuchni. Objął stanowisko executive chefa, sprawując pieczę nad całą gastronomią w hotelu, od oferty outletów gastronomicznych, w tym restauracji Garden, po obsługę bankietów i konferencji.
Zbigniew Łęgowski to wielokrotnie nagradzany kucharz z ponad 20-letnim doświadczeniem. Pracował m.in. jako szef kuchni w restauracji Tiffany’s w Warszawie, w Hotelu Luxor w Lublinie, gdzie uczestniczył w otwarciu obiektu, i w 5-gwiazdkowym hotelu Marina Golf Club w Sile pod Olsztynem. Z warszawskim DoubleTree by Hilton związany jest od otwarcia hotelu w 2014 roku, pełniąc stanowisko zastępcy szefa kuchni. Objął stanowisko executive chefa, sprawując pieczę nad całą gastronomią w hotelu, od oferty outletów gastronomicznych, w tym restauracji Garden, po obsługę bankietów i konferencji.
Dodaj komentarz