Krzysztof Małocha jest szefem kuchni w nowo otwartym 5-gwiazdkowym hotelu Heron nad Jeziorem Rożnowskim koło Nowego Sącza. Praktykował u boku najlepszych szefów kuchni w Polsce, swoją pasję rozwijał w najlepszych krakowskich hotelach oraz restauracjach.
Pracował m.in. w hotelu Copernicus. Jest wykładowcą w The Culinary Institute in Cracow, laureatem L'Art de la cuisine Martell. Preferuje kuchnie polską oraz włoską. – Kocham podroby, ciągle szukam nowych smaków oraz wymyślam nowe dania – mówi szef kuchni hotelu Heron. Przy okazji chcieliśmy sprostować informację z poprzedniego numeru „Hotelarza”, gdzie podaliśmy, że szefem kuchnii Herona jest Carolo Massino, który nie jest związany z hotelem. Przepraszamy wszystkich zainteresowanych.
Pracował m.in. w hotelu Copernicus. Jest wykładowcą w The Culinary Institute in Cracow, laureatem L'Art de la cuisine Martell. Preferuje kuchnie polską oraz włoską. – Kocham podroby, ciągle szukam nowych smaków oraz wymyślam nowe dania – mówi szef kuchni hotelu Heron. Przy okazji chcieliśmy sprostować informację z poprzedniego numeru „Hotelarza”, gdzie podaliśmy, że szefem kuchnii Herona jest Carolo Massino, który nie jest związany z hotelem. Przepraszamy wszystkich zainteresowanych.
no ładnie Moje gratulacje