Skuteczny menedżer restauracji

We wtorek 15 września w warszawskim hotelu Airport Okęcie odbyło się pierwsze z powakacyjnych szkoleń z cyklu Akademii Restauratora. Spotkanie poświęcone było efektywnemu zarządzaniu restauracją. pws-2015-09-22 Trenerzy - Piotr Grajewski, prezes spółki będącej właścicielem marek restauracyjnych w segmencie casual: Blue Cactus i Iguana Lounge, oraz Piotr Komór, General Manger Hard Rock Cafe w Warszawie omówili zagadnienia związane m.in. z organizacją czasu pracy i zadaniami menadżera restauracji, rekrutacją i zarządzaniem personelem, oraz najważniejszymi zadaniami w pracy. Uczestnicy mieli okazję poszerzyć swoją wiedzę z zakresu rocznego, miesięcznego i dziennego planowania strategicznego, ustalania dziennych celów sprzedażowych dla kelnerów, czy delegowania uprawnień. W zgodnej ocenie uczestników szkolenie stało na bardzo wysokim poziomie, a użyteczność przekazanej wiedzy i stopień realizacji programu uzyskał w poszkoleniowych ankietach ocenę 5,4 pkt. w sześciostopniowej skali. Harmonogram kolejnych szkoleń Akademii Restauratora jest dostępny na www.akademia-restauratora.pl


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *