Jerzy Podeszewski odpowiada za zarządzanie i restrukturyzację segmentu hotelowego i gastronomicznego w Uzdrowisku Konstancin-Zdrój, które zostało kupione przez Grupę Banków PBS.
W skład segmentu H&G wchodzą: 3-gwiazdkowy hotel Konstancja, restauracje Konstancja i Zdrojowa oraz centrum cateringu wewnętrznego i zewnętrznego. Jerzy Podeszewski nadzoruje także nowo powstające obiekty Uzdrowiska: nowoczesny kompleks hoteloworekreacyjny EVA Park Medical SPA oraz kawiarnię Beza. Stworzenie koncepcji gastronomicznej dla Uzdrowiska Konstancin-Zdrój powierzył Łukaszowi Konikowi, najmłodszemu członkowi elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni. Podeszewski swoją karierę w hotelarstwie zaczął w 1992 roku w hotelu Radissson SAS (wcześniej pracował na statkach jako oficer żeglugi). Potem był kierownikiem gastronomii w krakowskim Holiday Inn i dyrektorem gastronomii w Intercontinental Warszawa od jego otwarcia. Zdobyte tam doświadczenie wykorzystał przy kolejnych otwarciach, gdzie odpowiadał za funkcjonowanie gastronomii m.in. w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie na Mazurach i andel’s Kraków. W latach 2002-03 był dyrektorem operacyjnym hotelu Holiday Inn Premier Katowice, potem kierował m.in. hotelami Jan w Szklarskiej Porębie, Olympyc w Ustroniu i Grand Hotel Rzeszów, a ostatnio w Sobienie Królewskie Golf & Country Club.
W skład segmentu H&G wchodzą: 3-gwiazdkowy hotel Konstancja, restauracje Konstancja i Zdrojowa oraz centrum cateringu wewnętrznego i zewnętrznego. Jerzy Podeszewski nadzoruje także nowo powstające obiekty Uzdrowiska: nowoczesny kompleks hoteloworekreacyjny EVA Park Medical SPA oraz kawiarnię Beza. Stworzenie koncepcji gastronomicznej dla Uzdrowiska Konstancin-Zdrój powierzył Łukaszowi Konikowi, najmłodszemu członkowi elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni. Podeszewski swoją karierę w hotelarstwie zaczął w 1992 roku w hotelu Radissson SAS (wcześniej pracował na statkach jako oficer żeglugi). Potem był kierownikiem gastronomii w krakowskim Holiday Inn i dyrektorem gastronomii w Intercontinental Warszawa od jego otwarcia. Zdobyte tam doświadczenie wykorzystał przy kolejnych otwarciach, gdzie odpowiadał za funkcjonowanie gastronomii m.in. w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie na Mazurach i andel’s Kraków. W latach 2002-03 był dyrektorem operacyjnym hotelu Holiday Inn Premier Katowice, potem kierował m.in. hotelami Jan w Szklarskiej Porębie, Olympyc w Ustroniu i Grand Hotel Rzeszów, a ostatnio w Sobienie Królewskie Golf & Country Club.
Dodaj komentarz