Autor: Maciej Wesołowski
Rynek produktów pościelowych w Polsce, tak jak zresztą w całej Europie, jest bardzo podzielony. Podział ten wynika z jakości, jaką oferują dostawcy i producenci bielizny pościelowej. A ta jakość przekłada się na oferowaną cenę, o czym nie każdy inwestor czy dyrektor hotelu pamięta. Większości wydaje się, że można kupić tanio i dobrze, a tanio to po prostu tanio i nie ma nic wspólnego z dobrze.
Dominującym obecnie deseniem w bieliźnie hotelowej jest pasek 1- lub 2-centymetrowy i tego głównie poszukują kupujący. Choć są też opinie, że jest to mocno „oklepane” i dla odróżnienia się warto poszukać właśnie bardziej oryginalnych deseni. Może i tak, ale jak zawsze diabeł tkwi w szczegółach.
Ilość nitek, gramatura
Deseń w 1-cm pasek jest jak kolor samochodu, a dane techniczne pościeli jak osiągi. Większość skupia się na danych technicznych tkaniny, tzn. ilości nitek, gramaturze itp. Tymcz [...]
Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Dodaj komentarz