Agata Dzierlęga-Nycz została kierownikiem restauracji w nowo otwartym hotelu Best Western Plus Q Hotel Kraków.
Do jej obowiązków należeć będzie opieka nad restauracją Qualita oraz lobby barem, rekrutacja personelu oraz szkolenia. Pracę w branży hotelarskiej rozpoczęła w Qubusie we Wrocławiu, a wcześniej pracowała w najlepszych restauracjach we Wrocławiu. Uczestniczyła również w otwarciu hotelu Monopol we Wrocławiu. Następnie objęla funkcję kierownika gastronomii w hotelu Słoneczny Młyn w Bydgoszczy, koordynowała także otwarcie Dworu Dwikozy pod Sandomierzem. Jej zastępcą w Best Western Plus Q został Adam Marcinek, który wcześniej pracował w hotelu Novotel Centrum w Krakowie. Od 2005 roku przeszedł wszystkie szczeble w dziale gastronomii. Brał udział w wielu kursach i szkolenia w zakresie nowoczesnego zarządzania gastronomią w ramach programu rozwoju kompetencji menadżerów w sieci Accor.
Do jej obowiązków należeć będzie opieka nad restauracją Qualita oraz lobby barem, rekrutacja personelu oraz szkolenia. Pracę w branży hotelarskiej rozpoczęła w Qubusie we Wrocławiu, a wcześniej pracowała w najlepszych restauracjach we Wrocławiu. Uczestniczyła również w otwarciu hotelu Monopol we Wrocławiu. Następnie objęla funkcję kierownika gastronomii w hotelu Słoneczny Młyn w Bydgoszczy, koordynowała także otwarcie Dworu Dwikozy pod Sandomierzem. Jej zastępcą w Best Western Plus Q został Adam Marcinek, który wcześniej pracował w hotelu Novotel Centrum w Krakowie. Od 2005 roku przeszedł wszystkie szczeble w dziale gastronomii. Brał udział w wielu kursach i szkolenia w zakresie nowoczesnego zarządzania gastronomią w ramach programu rozwoju kompetencji menadżerów w sieci Accor.
Dodaj komentarz