Po miesięcznym remoncie otwarty został bar SomePlace Else w warszawskim Sheratonie w całkowicie nowym wydaniu. Jego wnętrza zdobią teraz industrialne detale oraz designerskie meble m.in. Philippe’a Starcka, a jakość dźwięku występujących tu artystów i DJ-ów zapewnić ma najlepsze w swojej klasie, jak deklaruje hotel, nagłośnienie firmy Electro Voice.
W rozszerzonej karcie dań, przygotowanej przez szefa kuchni Sheratona Artura Grajbera, znalazły się najpopularniejsze dania poprzedniego wcielenia SPE oraz nowe propozycje, m.in.: Orient Express Burger − kanapka z nowozelandzkiej jagnięciny i wołowiny zapiekanej z serem halami, cebulą oregano i natką pietruszki czy East Meets West − kanapka z piersią orientalnej kaczki, krewetkami i cytrusowym majonezem, obydwie w cenie 46 zł. W karcie dań w wersji Light znajduje się m.in. stek z krokodyla za 39 zł, sałatka z pieczonej, beztłuszczowej piersi perliczki za 29 zł, sałatka z pieczonym mięsem strusim z owocami granatu, rodzynkami i winogronem za 36 zł, czy miecznik z prowansalskimi przyprawami w stylu nicejskim z sosem z pomarańczy z musztardą dijon i wanilią za 29 zł
W rozszerzonej karcie dań, przygotowanej przez szefa kuchni Sheratona Artura Grajbera, znalazły się najpopularniejsze dania poprzedniego wcielenia SPE oraz nowe propozycje, m.in.: Orient Express Burger − kanapka z nowozelandzkiej jagnięciny i wołowiny zapiekanej z serem halami, cebulą oregano i natką pietruszki czy East Meets West − kanapka z piersią orientalnej kaczki, krewetkami i cytrusowym majonezem, obydwie w cenie 46 zł. W karcie dań w wersji Light znajduje się m.in. stek z krokodyla za 39 zł, sałatka z pieczonej, beztłuszczowej piersi perliczki za 29 zł, sałatka z pieczonym mięsem strusim z owocami granatu, rodzynkami i winogronem za 36 zł, czy miecznik z prowansalskimi przyprawami w stylu nicejskim z sosem z pomarańczy z musztardą dijon i wanilią za 29 zł
Dodaj komentarz