Marcin Dudek został szefem kuchni w otwieranym w kwietniu Best Western Plus Q Hotel Kraków, w której działać będzie restauracja Qualita.
Wcześniej był szefem kuchni w hotelu Piast w Krakowie, restauracji Majcher w Zakopanem, na zamku w Nidzicy i przez 12 lat w krakowskim Holiday Inn, a ostatnio w No Name Luxury Hotel & Spa koło Białki Tatrzańskiej. W hotelu Best Western Plus Q Hotel Kraków będzie serwował dania kuchni europejskiej z wyraźnym wskazaniem na kuchnię śródziemnomorską. Stworzył wkładkę do karty, która będzie promowała tradycyjne dania regionalne. Dodatkowo stworzył bogatą ofertę śniadaniową – śniadania kontynentalne wzbogacone o specjały z Krakowa. I wyjątkowe soki – świeżo przygotowywane, o właściwościach detoksykacyjnych.
Wcześniej był szefem kuchni w hotelu Piast w Krakowie, restauracji Majcher w Zakopanem, na zamku w Nidzicy i przez 12 lat w krakowskim Holiday Inn, a ostatnio w No Name Luxury Hotel & Spa koło Białki Tatrzańskiej. W hotelu Best Western Plus Q Hotel Kraków będzie serwował dania kuchni europejskiej z wyraźnym wskazaniem na kuchnię śródziemnomorską. Stworzył wkładkę do karty, która będzie promowała tradycyjne dania regionalne. Dodatkowo stworzył bogatą ofertę śniadaniową – śniadania kontynentalne wzbogacone o specjały z Krakowa. I wyjątkowe soki – świeżo przygotowywane, o właściwościach detoksykacyjnych.
Dodaj komentarz