11 kwietnia otwarty ma być 4-gwiazdkowy hotel Sommer Residence Spa & Welness w Kuniowie koło Kluczborka (woj. opolskie). Zaoferuje m.in. 120 miejsc noclegowych, trzy sale konferencyjne łącznie na 400 osób oraz uprawiane w przyhotelowych ogrodach południowe owoce i warzywa jak cytryny, mandarynki i oliwki.
Goście będą mogli korzystać z 35 pokoi w budynku głównym i trzech 8-osobowych domków. W skład części SPA & wellness wchodzi siedem saun, zewnętrzny podgrzewany basen, zewnętrzne i wewnętrzne jacuzzi, gabinety masażu, odnowy biologicznej, kosmetyczne, a także strefa fitness i wypoczynku. W hotelu działać będzie restauracja specjalizująca się w kuchni staropolskiej i włoskiej, a wiele spośród jej składników pochodzić ma z dużych, otaczających obiekt ogrodów, gdzie uprawiane są m.in. cytryny, mandarynki, brzoskwinie, limonki, oliwki czy morele. Mięsa będą zamawiane bezpośrednio od producenta. Ambicją hotelu jest, aby restauracja ta stała się ważnym punktem na kulinarnej mapie Polski. Hotel mocno nastawia się na segment konferencyjno- szkoleniowy, dla którego przygotowano zaplecze składające się z trzech sal na 250, 120 i 30 osób oraz możliwość organizacji plenerowych imprez, które często towarzyszą tego typu klientowi. Liczy też na gości indywidualnych zainteresowanych ofertą SPA czy turystyką rowerową. Dyrektorem generalnym kompleksu został Marcin Olszewski, który wcześniej był managerem ośrodka wypoczynkowo- szkoleniowego Panorama na Mazurach i dyrektorem hotelu Imperial Residence w Sandomierzu. Koszt całej inwestycji wyniósł 20 mln zł. Właścicielem hotelu jest Waldemar Sowieja, zagraniczny przedsiębiorca, dla którego Sommer Residence jest pierwszą inwestycja hotelową i który poszukuje kolejnych nieruchomości m.in. pod kompleks restauracji, sal fitness czy kręgielni.
Goście będą mogli korzystać z 35 pokoi w budynku głównym i trzech 8-osobowych domków. W skład części SPA & wellness wchodzi siedem saun, zewnętrzny podgrzewany basen, zewnętrzne i wewnętrzne jacuzzi, gabinety masażu, odnowy biologicznej, kosmetyczne, a także strefa fitness i wypoczynku. W hotelu działać będzie restauracja specjalizująca się w kuchni staropolskiej i włoskiej, a wiele spośród jej składników pochodzić ma z dużych, otaczających obiekt ogrodów, gdzie uprawiane są m.in. cytryny, mandarynki, brzoskwinie, limonki, oliwki czy morele. Mięsa będą zamawiane bezpośrednio od producenta. Ambicją hotelu jest, aby restauracja ta stała się ważnym punktem na kulinarnej mapie Polski. Hotel mocno nastawia się na segment konferencyjno- szkoleniowy, dla którego przygotowano zaplecze składające się z trzech sal na 250, 120 i 30 osób oraz możliwość organizacji plenerowych imprez, które często towarzyszą tego typu klientowi. Liczy też na gości indywidualnych zainteresowanych ofertą SPA czy turystyką rowerową. Dyrektorem generalnym kompleksu został Marcin Olszewski, który wcześniej był managerem ośrodka wypoczynkowo- szkoleniowego Panorama na Mazurach i dyrektorem hotelu Imperial Residence w Sandomierzu. Koszt całej inwestycji wyniósł 20 mln zł. Właścicielem hotelu jest Waldemar Sowieja, zagraniczny przedsiębiorca, dla którego Sommer Residence jest pierwszą inwestycja hotelową i który poszukuje kolejnych nieruchomości m.in. pod kompleks restauracji, sal fitness czy kręgielni.
Bzdury.Basenik na zewnatrz nie jest podgrzewany,nie ma tam tez zadnych cytrusowych ogrodów a jedzenie jest ohydne.
napisane jak by niewiadomo co tam bylo , a wlasciciel tylko na kase liczy , posilki jak dla dzieci a ceny z kosmosu , ciekawe ze tam nikt niechce pracowac , wszyscy uciekaja , to o czyms swiadczy
Dziwne ze za tego gościa się nikt nie zabrał porządny. Sami złodzieje na świecie. A już nie mówiąc o przekręcie Waldusia z kiepskich
To jest tylko oszust prawdziwy w 100%