Kolejne szkolenie w ramach Akademii Hotelarza, które odbyło się 11 maja poświęcone było tematowi „Zarządzanie nowoczesną gastronomią hotelową”. Janusz Mitulski z firmy doradczej Horwath HTL, która jest też Patronem Merytorycznym Akademii, przedstawił „Nowe trendy w gastronomii hotelowej” przede wszystkim na przykładzie śniadań - najważniejszego posiłku w hotelu.
Mirosław Wojciechowski, dyrektor 4-gwiazdkowego hotelu Ruben w Zielonej Górze omówił „Skuteczność sprzedaży w gastronomii”, która opiera się przede wszystkim na odpowiedniej obsłudze, a w niej kluczową postacią jest kelner. Podczas swojego drugiego wykładu „Optymalizacja zatrudnienia i organizacji pracy w gastronomii hotelowej” Mirosław Wojciecho [...]
Mirosław Wojciechowski, dyrektor 4-gwiazdkowego hotelu Ruben w Zielonej Górze omówił „Skuteczność sprzedaży w gastronomii”, która opiera się przede wszystkim na odpowiedniej obsłudze, a w niej kluczową postacią jest kelner. Podczas swojego drugiego wykładu „Optymalizacja zatrudnienia i organizacji pracy w gastronomii hotelowej” Mirosław Wojciecho [...]
Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Dodaj komentarz