Sebastian Marona został dyrektorem generalnym hotelu Mercure Karpacz. Poprzednio przez 1,5 roku był dyrektorem Mercure Stare Miasto w Zamościu. Karierę w hotelarstwie zaczynał w 2002 roku jako barman w Mercure Zakopane Kasprowy, a później pełnił funkcje restaurant supervisora, managera F&B i managera w dziale sprzedaży i marketingu Mercure Zakopane.
W Mercure Karpacz odpowiada za kompleksowe zarządzanie działalnością hotelu, zapewnienie jakości usług zgodnych ze standardem marki Mercure, budowanie i realizowanie krótko- i długoterminowej strategii sprzedażowej, dystrybucyjnej i cenowej, budowanie i utrzymywanie długotrwałych relacji z klientami, rekrutację i zarządzanie zespołem pracowników, współtworzenie budżetu i kontrolę jego realizacji oraz wprowadzanie projektów marki Mercure. W 2012 roku ukończył studia podyplomowe International Hotel Management Program organizowane przez Orbis i Uniwersytet Łódzki. W hotelu Mercure Zamość zastąpiła go w wyniku awansu wewnętrznego Magdalena Magryta.
W Mercure Karpacz odpowiada za kompleksowe zarządzanie działalnością hotelu, zapewnienie jakości usług zgodnych ze standardem marki Mercure, budowanie i realizowanie krótko- i długoterminowej strategii sprzedażowej, dystrybucyjnej i cenowej, budowanie i utrzymywanie długotrwałych relacji z klientami, rekrutację i zarządzanie zespołem pracowników, współtworzenie budżetu i kontrolę jego realizacji oraz wprowadzanie projektów marki Mercure. W 2012 roku ukończył studia podyplomowe International Hotel Management Program organizowane przez Orbis i Uniwersytet Łódzki. W hotelu Mercure Zamość zastąpiła go w wyniku awansu wewnętrznego Magdalena Magryta.
Dodaj komentarz