Wystartował nowy Airport Hotel Okęcie

W praktyce oznaczało to podróż przez wszystkie zakątki hotelu, połączoną z podróżą przez kuchnie i atrakcje z całego świata. Wieża Eiffla, Statua Wolności, weneckie gondole, palmy, plaża, tematyczne multimedialne prezentacje – to tylko niektóre elementy scenografii budujące światowy klimat wydarzenia. Po raz pierwszy goście Airport Hotel Okęcie mogli posmakować autorskich dań Restauracji Polskiej, serwowanych prosto ze stacji live cooking. Na innych poziomach hotelu spróbować można było sushi i dań kuchni afrykańskiej. Swoje popisowe przysmaki zaprezentowała również Czekolada Café. Andrzej Sołtysik, dziennikarz TVN, pełnił funkcję „lotnego” reportera z punktów gastronomicznych live cooking oraz innych wyda [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *