Nowym szefem kuchni hotelu InterContinental Warszawa został Mariusz Jeznach, który pracuje tam od 2003 roku. Piastował wcześniej stanowiska: executive sous chef, main kitchen and banqueting sous chef i chef de patie.
Ma ponad 20-letnie doświadczenie w pracy w gastronomii w 5-gwiazdkowych hotelach i ekskluzywnych restauracjach. Na stanowisku szefa kuchni InterContinental Warszawa zarządza grupą ponad 50 kucharzy. Będzie nadzorował prace wszystkich kuchni restauracji hotelowych: DownTown, Platter, baru +OneBar i kawiarni Wedel, a także kuchni bankietowej i cateringowej. Jego ulubiona kuchnia to tradycyjna polska.
Ma ponad 20-letnie doświadczenie w pracy w gastronomii w 5-gwiazdkowych hotelach i ekskluzywnych restauracjach. Na stanowisku szefa kuchni InterContinental Warszawa zarządza grupą ponad 50 kucharzy. Będzie nadzorował prace wszystkich kuchni restauracji hotelowych: DownTown, Platter, baru +OneBar i kawiarni Wedel, a także kuchni bankietowej i cateringowej. Jego ulubiona kuchnia to tradycyjna polska.
Dodaj komentarz