Udostępniamy pełną wersję najważniejszego na rynku i oczekiwanego przez branżę corocznego raportu czytanego przez właścicieli i menadżerów hoteli i restauracji, analityków bankowych, deweloperów, inwestorów instytucjonalnych i indywidualnych oraz architektów.
Przygotowany przez redakcje „Hotelarza” i „Restauracji”, czołowych pism branży, Raport z Rynku HoReCa 2014 to 100 stron fachowej wiedzy opracowanej przy współpracy najlepszych specjalistów i praktyków, a także z pomocą ekspertów z międzynarodowych firm konsultingowych.
Wewnątrz m.in.
- Wkład branży HoReCa w gospodarkę narodową i porównanie z sytuacją w Europie
- Analiza dotyczące rozwoju rynku hotelowego w Polsce
- Przedstawienie stanu i rozwoju sieci hotelowych działających na polskim rynku
- Analiza preferencji kulinarnych Polaków
- Trendy smakowe, które będą dominować na rynku w najbliższych latach
- Przegląd najważniejszych programów dla gastronomii
- Katalog czołowych dostawców dla rynku HoReCa
Dodaj komentarz