W Starych Babicach pod Warszawą, w sąsiedztwie Kampinoskiego Parku Narodowego, ruszył 4-gwiazdkowy hotel Splendor.
Utrzymany w stylu dworkowym obiekt dysponuje 29 pokojami i salami konferencyjnymi na 200 osób. Planowana jest też strefa wellness z sauną, łaźnią i ofertą zabiegową. Restauracja, która może przyjąć do 250 osób, specjalizuje się w daniach kuchni polskiej i międzynarodowej, które są przygotowywane na bazie ekologicznych produktów od lokalnych dostawców. Właścicielem hotelu jest Barbara Kuśmierczyk, prowadząca firmę Vol-Au-Vent, która zajmuje się też organizacją placówek żywienia zbiorowego w zakładach pracy, obiektach użyteczności publicznej, placówkach medycznych, oświatowych i ośrodkach wypoczynkowych.
Utrzymany w stylu dworkowym obiekt dysponuje 29 pokojami i salami konferencyjnymi na 200 osób. Planowana jest też strefa wellness z sauną, łaźnią i ofertą zabiegową. Restauracja, która może przyjąć do 250 osób, specjalizuje się w daniach kuchni polskiej i międzynarodowej, które są przygotowywane na bazie ekologicznych produktów od lokalnych dostawców. Właścicielem hotelu jest Barbara Kuśmierczyk, prowadząca firmę Vol-Au-Vent, która zajmuje się też organizacją placówek żywienia zbiorowego w zakładach pracy, obiektach użyteczności publicznej, placówkach medycznych, oświatowych i ośrodkach wypoczynkowych.
Dodaj komentarz