We Wrocławiu rusza butikowy Grape Hotel & Restaurant oparty na indywidualnym koncepcie, którego głównym motywem jest wino.
Obiekt zlokalizowany w odrestaurowanej XIX-wiecznej kamienicy w sąsiedztwie Hali Stulecia i ZOO oferuje 13 pokoi, których design i motywy dekoracyjne nawiązują do tematyki winnic i winnych latorośli. W wymiarze restauracyjnym natomiast Grape chce stanowić atrakcję gastronomiczną na miarę ponadlokalną, gdyż do przygotowania potraw i deserów używane będą produkty winne lub pochodne od wina. Grape przygotował cztery sale restauracyjne: Grand Cru z menu degustacyjnym i „biblioteką win”, z której goście mogą próbować win dobranych według smaku Natury, Miłości i Luksusu; Premier o charakterze śniadaniowym, ale mogąca służyć też na inne okazje; Crème de la Crème na kameralne spotkanie oraz Verandę – oszkloną oranżerię z widokiem ogród. W hotelu znajduje się też Business SPA z sauną, basenem, jacuzzi, mini-siłownią i masażami na życzenie.
Obiekt zlokalizowany w odrestaurowanej XIX-wiecznej kamienicy w sąsiedztwie Hali Stulecia i ZOO oferuje 13 pokoi, których design i motywy dekoracyjne nawiązują do tematyki winnic i winnych latorośli. W wymiarze restauracyjnym natomiast Grape chce stanowić atrakcję gastronomiczną na miarę ponadlokalną, gdyż do przygotowania potraw i deserów używane będą produkty winne lub pochodne od wina. Grape przygotował cztery sale restauracyjne: Grand Cru z menu degustacyjnym i „biblioteką win”, z której goście mogą próbować win dobranych według smaku Natury, Miłości i Luksusu; Premier o charakterze śniadaniowym, ale mogąca służyć też na inne okazje; Crème de la Crème na kameralne spotkanie oraz Verandę – oszkloną oranżerię z widokiem ogród. W hotelu znajduje się też Business SPA z sauną, basenem, jacuzzi, mini-siłownią i masażami na życzenie.
Dodaj komentarz