Młyn Klekotki Resort & Spa

SPA w stodole, restauracja w stajni

  Klekotki to miejscowość jednego adresu, wspaniale położona wśród warmińsko-mazurskich jezior i lasów. O tym miejscu trzeba wiedzieć, nie można liczyć, że trafi się tu przypadkiem. Znajdujący się między Morągiem i Pasłękiem majątek młyński z domem młynarza, położony nad urokliwym jeziorem, pochodzi z 1619 roku (świadczy o tym kamienna tablica na jednej z elewacji). Powstały wówczas młyn (działający do końca lat 70. XX wieku) przekształcony został w nowoczesny i ekskluzywny hotel. Rekonstrukcję, nadzór nad remontem generalnym oraz wszystkie prace wnętrzarskie zostały powierzone pracowni architektonicznej Bogusławski i Partnerzy z Warszawy. Koncepcja zagospodarowywania powstawała wraz z odbudową. Główną ideą było stworzenie miejsca luksusowego, przeznaczonego do spotkań biznesowych, szkoleń i wypoczynku indywidualnego, z dala od popularnych szlaków turystycznych i hałaśliwych ośrodków wypoczynkowych. [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *