Przygotowaliśmy dla Państwa pełną wersję elektroniczną
To dziesiąta już edycja tego cenionego przez branżę hotelarską rocznika (w latach ubiegłych ukazującego się pod nazwą Raport z Rynku Hotelarskiego w Polsce). W tym roku wychodząc naprzeciw
zapotrzebowaniu rynku rozszerzyliśmy zakres raportu o branżę gastronomiczną.
Raport z Rynku HoReCa 2013 to 88 stron fachowej wiedzy, powstał przy współpracy najlepszych specjalistów i praktyków, a także ekspertów z międzynarodowych firm konsultingowych
(m.in. Horwath HTL, Colliers International Poland, Christie + Co).
- 30 największych graczy hotelarskich w Polsce
- Rynek hotelowy w największych miastach
- Perspektywy rozwoju rynku
- Rynek marek hotelowych
- Co słychać w sieciach
- Jak zmienia się rynek w Polsce
- Prognozy rynku gastronomicznego
- Programy dla gastronomii
- Producenci i dostawcy
Wszyscy prenumeratorzy HOTELARZA i RESTAURACJI otrzymują w ramach prenumeraty wygodną wersję drukowaną RAPORTU
Dodaj komentarz