4-gwiazdkowy hotel Bania Thermal&Ski w Białce Tatrzańskiej to kwintesencja pomysłów biznesowych góralskiej rodziny Dziubasików, która w znacznym stopniu przyczyniła się do dynamicznego rozwoju tej małej, tatrzańskiej miejscowości. To połączenie przywiązania do natury, obyczajów Podhala z nowoczesnością i luksusem.
Charakter miejsca oddaje przymiotnik termalno- narciarski. Jest to jedyny hotel w Polsce umiejscowiony równocześnie vis a vis ośrodka narciarskiego i kilkanaście metrów obok kompleksu basenów termalnych. Całość definiuje marka stworzona przez Dziubasików: Bania. Przydomek termalno-narciarski oddaje najważniejsze atuty hotelu. Leży on bowiem u podnóża stoku z nowoczesnymi wyciągami i jest jednocześnie wręcz przyklejony do basenów geotermalnych. Charakterystyczna góralska architektura – spadziste dachy, kamienne filary oraz drewniane balkony – sprawiają, że hotel doskonale wpisuje się w otoczenie. Przy projektowaniu hotelu Bania z jednej strony zostały zastosowane innowacyjne [...]
Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Dodaj komentarz