W czwartek w warszawskim hotelu Best Western Felix odbyło się pierwsze z serii powakacyjnych seminariów Akademii Hotelarza - Zarządzanie Personelem Hotelowym.
Podczas rozpoczynającego seminarium bloku tematycznego -Zarządzanie gastronomią hotelową- Pan Andrzej Przeniosło, dyrektor Grand Hotelu Rzeszów omówił m.in. strukturę organizacyjną gastronomii, zakresy obowiązków na poszczególnych stanowiskach, menu engineering, czy analizy sprzedaży.
Andrzej Przeniosło, dyrektor Grand Hotelu Rzeszów
W kolejnym bloku, Pani Elżbieta Nitsze, dyrektor marketingu i sprzedaży sieci Elbest Hotels omówiła -Zasady wynagradzania i prem [...]
Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Tak jak napisałem w ankiecie szkolenie ekstra, ale jak się już bierzecie taką ekstraklase szkoleniowców, to dajcie im mówić dłużej niż godzinę! Każdy z trenerów mógłby w zasadzie pociągnąć cały dzień i jeszcze byłoby za mało. Ograniczanie wystąpień do godziny to zbrodnia na intelekcie:)
Zbrodnia