Pierożki w stylu orientalnym ze smardzami, szparagami i pieczonym kurczakiem oraz białym sosem kawowym


Składniki (4 porcje)

  • suszone smardze - 20 g
  • śmietana - 350 m
  • brandy - 50 ml
  • średniej wielkości cebula, pokrojona w drobną kostkę, łyżka drobno posiekanej natki pietruszki
  • pęczek białych szparagów, obranych i ugotowanych
  • łyżeczka oliwy truflowej
  • upieczone i drobno zmielone mięso z kurczaka - 250 g
  • ciasta do dim sum (do gotowania) - 24 płatki
  • ciasto do won-ton (do sm
[...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *