Akademia Hotelarza: „Organizacja i zarządzanie gastronomią hotelową”

Gastronomia hotelowa ma swoją specyfikę, a zarządzanie nią wymaga specyficznej wiedzy Z ponad trzydziestoma uczestnikami szkolenia, które odbyło się na ten temat w cyklu „Akademia Hotelarza” wiedzą i doświadczeniem na temat funkcjonowania gastronomii hotelowej dzielili się dwaj wybitni fachowcy Andrzej Przeniosło oraz Jerzy Podeszewski. Ich seminaria miały charakter czysto warszatowy, co pozwoliło gościom skonfrontować swoją praktykę z rozwiązaniami najbardziej skutecznymi.   Andrzej Przeniosło, który zajmował kierownicze stanowiska m.in. w warszawskim hotelu Marriot i Jan III Sobieski, zaprezentowa [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Jedna odpowiedź do “Akademia Hotelarza: „Organizacja i zarządzanie gastronomią hotelową””

  1. Monika Szablewska pisze:

    Świetne spotkanie. Pan Przeniosło to chodzące kompendium wiedzy o gastronomii

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *