Tematem redakcyjnej sondy jest hotelowa gastronomia. Rozesłaliśmy 350 e-maili, w których zadaliśmy dwa pytania:
- Czy prowadzenie hotelowej gastronomii jest dla Państwa obiektu złem koniecznym? Odpowiedź: tak/nie
- Czy bardziej efektywnym modelem jest prowadzenie hotelowej gastronomii: Odpowiedź: a) we własnym zakresie, b) przez firmę zewnętrzną.
W odpowiedzi na ankietę przyszło 46 wypowiedzi.
Wśród odpowiedzi udzielonych na pierwsze pytanie były: 42 negatywne, 2 pozytywne i 2 neutralne. Podobnie ułożyły się odpowiedzi na pytanie o efektywność hotelowej gastronomii. Według 42 respondentów, bardziej opłacalne nie tylko pod względem ekonomicznym, jest prowadzenie działalności gastronomicznej we własnym zakresie. Tylko dwie os [...]
Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Dodaj komentarz