Szanowni Państwo

Na równo rok przed 50. rocznicą ukazania się pierwszego numeru HOTELARZA na rynku (wówczas pad nazwą Biuletyn Informacyjny PZH) przekroczyliśmy setkę – sto stron. Oddajemy w Państwa ręce najgrubszy numer w jego dotychczasowej historii. 104 strony wypełnione praktyczną wiedzą, najświeższymi informacjami, przydatnymi poradami. Wszystkim tym, co jest interesujące dla hotelarzy. Wypełniony też licznym reklamami, które również są pomocne dla naszych Czytelników, bo z nich dowiadują się o najlepszych firmach i produktach, jakie są na rynku.   HOTELARZ jako pismo branżowe oddaje kondycję tej branży. I jest materialnym dowodem na to, że po ostatnim kryzysie branża ma się coraz lepiej, a nawet już bardzo dobrze. Rosną nowe hotele, rośnie obłożenie, rosną wpływy hotelarzy, rosną też obroty dostawców. Branża hotelarska ro [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Jedna odpowiedź do “Szanowni Państwo”

  1. Joanna pisze:

    Serdeczne gratulacje od hotelu Blow Up Hall 5050 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *