Najlepiej schować ich na zapleczu?

Autor: Przemysław Swacha
Im większy hotel, a w ślad za tym większe zapotrzebowanie na personel, tym praktykanci są milej widziani i potrzebni.

 

Tylko oczywiście najpierw należy ich odpowiednio przeszkolić, zapewniając praktyki w każdym z działów. Nie ma lepszego sposobu na poznanie hotelu i jego specyfiki jak przejście przez wszystkie komórki hotelu. Praktykant, który wychodzi ze szkoły z wiedzą teoretyczną musi dostosować ją do codzienności panującej w hotelarstwie. Przy odpowiednim podejściu z naszej strony oraz chęci z drugiej, mamy okazję i szansę na wyszlifowanie naszego przyszłego pracownika i na ukierunkowanie go według naszych kryteriów i zasad. Osoba po szkole zwykle jest chłonna wiedzy i zaangażowana w działania, aby pokazać się z jak najlepszej strony.
[...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *