SKŁADNIKI (1 porcja)
Danie zasadnicze: 150 g combra z królika, 40 g liści szpinaku, 50 g cukini grillowanej Marynata: 50 mln piwa ciemnego, świeży rozmaryn, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie Puree z czerwonej fasoli: 50 g fasoli czerwonej konserwowej, 10 g pomarańczy, 10 g cytryny, 10g jabłka, 10 g cukru, 20 g masła Puree z cukini: 60 g duet z żółtej i zielonej cukini, 10g masła, 5 g czosnku, sól, pieprz
[...]
Danie zasadnicze: 150 g combra z królika, 40 g liści szpinaku, 50 g cukini grillowanej Marynata: 50 mln piwa ciemnego, świeży rozmaryn, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie Puree z czerwonej fasoli: 50 g fasoli czerwonej konserwowej, 10 g pomarańczy, 10 g cytryny, 10g jabłka, 10 g cukru, 20 g masła Puree z cukini: 60 g duet z żółtej i zielonej cukini, 10g masła, 5 g czosnku, sól, pieprz
Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Dodaj komentarz