Licytacja "Kulinarny Weekend z Operą Krakowską i Hotelami", organizowana przez Operę Krakowską i Grupę Hotelową PI Apartamenty & Hotele, zakończyła się sukcesem. Czterech zwycięzców wzięło udział w niezwykłym kulinarnym doświadczeniu, ale przede wszystkim wsparło 33. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy kwotą 6633 zł, niosąc realną pomoc najbardziej potrzebującym.

– To dla nas ogromna radość i zaszczyt, że możemy połączyć siły w tak szczytnym celu. WOŚP to symbol solidarności i empatii, a my chcemy być częścią tej pięknej idei – mówi Agnieszka Dąbrowska, prezes Grupy Hotelowej PI.

Zwycięzcy licytacji rozpoczęli weekend od gotowania na żywo w hotelowej restauracji Sobre De La Mesa w AC Hotels Krakow by Marriott. Za kulinarną oprawę odpowiadali dyrektor Opery Krakowskiej, prof. dr hab. Piotr Sułkowski, Agnieszka Dąbrowska oraz managerowie hoteli. Krakowski weekend to również premiera „Aidy” oglądana z Loży Marszałkowskiej, a także zwiedzanie kulis Opery. Ponadto wygrani spędzą dwudniowy pobyt w apartamencie Prezydenckim AC Hotel Kraków by Marriott.


Dodaj komentarz