Nowy dyrektor Hotelu Grand Kielce. Z Hotelu Arłamów   PERSONALIA

Piotr Porada, ostatnio dyrektor gastronomii Hotelu Arłamów, objął zarządzanie Hotelem Grand w Kielcach i Grand Meeting Center z 2 tys. m kw. powierzchni konferencyjnej.

Piotr Porada zanim trafił w 2017 r. do Hotelu Arłamów przez wiele lat pracował w angielskim Cambridge, m.in. jako sous chef (zastępca szefa kuchni) w Trinity Hall, head chef w Westminster College i senior sous chef w hotelu Du Vin. Po powrocie do Polski w 2017 trafił do Hotelu Arłamów najpierw jako executive chef, a od połowy ub.r. 2023 r. dyrektor gastronomii.

Dotychczas hotelem zarządzał Piotr Dwurnik, prezes spółki Przedsiębiorstwo Turystyczne Łysogóry, do której należy Grand, od 2016 r. dyrektor regionalny IGHP na woj. świętokrzyskie.



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *