Autor: Piotr Stawiński
Dla inwestorów, właścicieli i managerów obiektów hotelowych ważne są trzy rodzaje targów: hotelarskie – na których wystawiają się producenci i dostawcy wyposażenia i usług dla hoteli; gastronomiczne – gdzie można zapoznać się z ofertą wyposażenia zaplecza kuchennego, sali restauracyjnej i produktów spożywczych, oraz targi turystyczne – na których powinni rozważyć pojawienie się jako wystawcy. Co roku zachodzą zmiany w ich terminach i lokalizacji.
W 2016 r. największe targi turystyczne Tour Salon, które odbywają się w Poznaniu, przeniesione zostały z jesieni na wiosnę. W 2017 r. targi hotelarskie WorldHotel, które przez poprzednie siedem lat odbywały się jesienią w Warszawie jako samodzielne wydarzenie targowe, również przeniesione zostały na wiosnę i połączone z targami gastronomicznymi EuroGastro, a w 2018 r. zmieniły lokalizację i z ul. Marsa w Warszawie, gdzie odbywały się niemal od zawsze, przeniosły się do Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie. Powodem było wypowiedzenie przez właściciela hali targowej umowy z organizującą je firmą M [...]
Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Dodaj komentarz